Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisservice Lemmer

Als u een verhuisservice in Lemmer of omgeving nodig heeft, dan kunt u goed terecht bij Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij hebben een ruime ervaring in het regelen en verzorgen van de meest uiteenlopende verhuizingen, van relatief kleine verhuizingen tot complete bedrijfsverhuizingen. Wanneer u een verhuisservice in Lemmer wilt inzetten om uw verhuizing goed te laten verlopen en snel te regelen, dan kunnen wij u de verhuisservice in Lemmer bieden die u nodig heeft. Uiteraard bespreken wij vooraf met u wat uw verwachtingen zijn van onze service, zodat wij onze dienstverlening goed kunnen aanpassen op uw behoeften.

Een ervaren verhuisservice in Lemmer

Wij kunnen u als ervaren en enthousiaste verhuisservice in Lemmer van dienst zijn. Onze onderneming is gevestigd in de plaats Heerenveen, aan de Wetterwille 9. Vanaf deze locatie zijn wij particulieren en bedrijven door heel de regio van dienst met onze verhuisservice, ook in Lemmer. Voorafgaande aan de verhuizing bespreken wij de mogelijkheden met u en vragen wij u naar eventuele speciale wensen of eisen. Indien mogelijk passen wij de dienstverlening van onze verhuisservice in Lemmer volledig op uw wensen en eisen aan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel naar 0513 – 622 194 of mail naar info@wolthuizen-stilma.nl wanneer u meer wilt weten over onze verhuisservice in Lemmer en regio. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Dit is uiteraard ook mogelijk. Wij stellen deze graag voor u op. U kunt telefonisch of per mail een vrijblijvende offerte aanvragen.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA