Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisservice Sneek

Gaat u verhuizen, dan wilt u natuurlijk dat alles goed en vlot verloopt. Uw spullen moeten goed worden ingepakt om schade te voorkomen, meubels gedemonteerd en in het nieuwe huis weer in elkaar gezet. U kunt hiervoor gebruik maken van verhuisservice Sneek. Wij kunnen de gehele verhuizing voor u regelen of alleen dat doen waar u zelf niet toe in staat bent. Zo kunnen wij alles voor u inpakken, meubels demonteren en op de nieuwe locatie weer opbouwen, lampen verwijderen en in het nieuwe huis weer ophangen, enzovoorts. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen de grote stukken zoals kasten, bankstel, stoelen en bedden door ons te laten vervoeren en de rest zelf te doen.

Verhuisservice Sneek regelt uw verhuizing zoals u dat wilt

Voor ons staat één ding hoog in het vaandel: afspraak is afspraak. Een verhuizing verloopt alleen vlot en probleemloos wanneer de gemaakte afspraken worden nagekomen. En dus staat onze verhuiswagen op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur en verzorgen wij uw verhuizing zoals afgesproken. Of u nu binnen Sneek verhuist of naar de andere kant van Nederland, wij zorgen dat alles vlot en soepel verloopt. Verhuisservice Sneek staat voor kwaliteit en goede service, daarom worden wij door onze klanten ook zeer goed gewaardeerd.

Vraag vandaag nog een offerte voor uw verhuizing

Wilt u dat uw verhuizing goed wordt geregeld, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0513 – 622 194. U kunt ons ook bereiken op ons e-mailadres info@wolthuizen-stilma.nl. Of vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte voor uw verhuizing dat u op onze website vindt.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA