Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen binnen Europa met hulp van professionele verhuizers

Bent u van plan om naar een ander Europees land te verhuizen? In dat geval is het belangrijk dat u zich goed op deze verhuizing voorbereidt. U wilt immers voorkomen dat uw inboedel beschadigd raakt, dat u meerdere keren moet rijden om uw inboedel over te brengen naar uw nieuwe woning, enzovoorts. De verhuizers van Wolthuizen Stilma staan voor u klaar, om u bij deze verhuizing te helpen. Verhuizen binnen Europa begint voor ons bij een uitgebreid advies over de manier waarop u dit het beste aan kunt pakken. 

Op rendabele wijze verhuizen binnen Europa 

Een effectieve aanpak bij verhuizen binnen Europa is noodzakelijk om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit betekent dat wij u uitgebreid adviseren over de mogelijkhedne om uw inboedel in een keer over te brengen. Wij beschikken over grote vrachtwagens, waarmee we uw inboedel kunnen verhuizen binnen Europa. Ook kunnen we u helpen bij het in- en uitpakken van de inboedel. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar deze verhuizing! Wel zo’n prettig idee, als u weet dat u straks in een ander land komt te wonen. Dit brengt vaak al de nodige stress met zich mee. 

Offerte voor hulp bij verhuizen binnen Europa 

Gaat u ook verhuizen binnen Europa? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden. Samen bekijken we hoe we uw verhuizing het beste kunnen aanpakken en welke materialen hiervoor benodigd zijn. Naast de vrachtwagen voor het vervoer van de inboedel kunnen we u bijvoorbeeld ook beschermende materialen voor kwetsbare meubels bieden. Denk aan elektronica, kunst, een antieke kast, enzovoorts. 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA