Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen Heerenveen

Gaat u binnenkort verhuizen in Heerenveen en wilt u hierbij de dienstverlening van een ervaren verhuisbedrijf inschakelen? Dan kunt u altijd een beroep doen op de mogelijkheden van Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij staan voor u klaar met een zeer uitgebreide service voor het verhuizen in Heerenveen. Zo bieden wij u niet alleen de mogelijkheid om gebruik te maken van wat extra handen tijdens het verhuizen in Heerenveen, maar wij kunnen u ook uitstekende mogelijkheden bieden als het gaat om opslag.

Verhuizen in Heerenveen en gebruik van onze opslag

Het kan voorkomen dat het tijdens het verhuizen in Heerenveen nodig is om gebruik te maken van opslag. Wanneer u een periode moet overbruggen in een kleinere woning, dan kunt u de inboedel bijvoorbeeld laten opslaan tot het uiteindelijke verhuizen in Heerenveen naar uw nieuwe, grotere woning. Wij staan niet alleen klaar voor particulieren die gaan verhuizen in Heerenveen, maar ook voor ondernemingen die de verhuizing zo snel en georganiseerd mogelijk willen laten verlopen.

Vraag naar de verhuis mogelijkheden vanuit of naar Heerenveen

Gaat u verhuizen in Heerenveen en wilt u gebruik maken van opslag? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan de Wetterwille 9. Hierbij valt te denken aan de opslag van de inboedel, archieven of pallets. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Wolthuizen Stilma Top Movers als u gaar verhuizen in Heerenveen. Bel naar 0513 – 622 194 of stuur een mail naar info@wolthuizen-stilma.nl. Uiteraard kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte opstellen wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening voor uw verhuizing.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA