Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen in Friesland

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf omdat u wilt verhuizen in Friesland? Zoek niet verder want uw verhuizing wordt tot in de puntjes verzorgd door Wolthuizen Stilma Top Movers. Met meer dan 100 jaar ervaring in het vak dat verhuizen heet kunt u met een gerust hart uw verhuizing aan ons overlaten. Begonnen met een paard en wagen in 1886, nu uitgegroeid tot een modern bedrijf met een schoon wagenpark en mensen die hun vak verstaan.

Verhuizen in Friesland door allround verhuizers

Of het nu gaat om de verhuizing van een particulier of eerder een zakelijke verhuizing, met onze ervaring en goed opgeleid personeel brengen wij deze samen tot een goed einde. U kunt verhuizen in Friesland of naar het zuiden van Nederland, Wolthuizen Stilma Top Movers is uw partner. Maar ook als u een verhuizing plant naar het buitenland kunnen wij u met onze ruime ervaring adviseren of zelfs de hele verhuizing uit handen nemen. Zodat u uw tijd aan andere belangrijke zaken kunt besteden. Maar ook voor de opslag van uw inboedel zit u bij ons goed. Wij slaan deze op in een veilige loods.

Vraag een verhuisofferte aan bij Wolthuizen Stilma Friesland

Wilt u weten wat Wolthuizen Stilma Top Movers voor u kan betekenen of hebt u meer vragen. Neem gerust contact met ons op. Dat kan op telefoonnummer: 0513-622194. Wilt u liever weten wat u verhuizing gaat kosten bij Wolthuizen Stilma Top Movers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u een uitstekend aanbod te doen.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA