Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen naar Friesland

U spullen zijn netjes ingepakt in dozen, goed gelabeld en klaar om vervoert te worden voor het verhuizen naar Friesland? U mist alleen nog de juiste partner om de verhuizing tot een goed einde te brengen? Wij van Wolthuizen Stilma Top Movers verhuizen u zo snel mogelijk, zodat u zo min mogelijk last hiervan hebt tijdens deze toch al stressvolle periode. Maar ook voor de mensen die niet precies weten hoe ze een verhuizing het beste aan moeten pakken zijn wij de partner die u bijstaat met persoonlijk advies.

Verhuizen naar Friesland dankzij vakmensen

Wolthuizen Stilma Top Movers is een professioneel bedrijf die goed opgeleide vakmensen in dienst heeft, met ruime ervaring in hun vakgebied. Daarnaast beschikken wij over het juiste materiaal om het verhuizen naar Friesland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals verschillende liften die uw inboedel verplaatsten van of brengen naar een bepaalde etage. Wij kunnen onder andere gebruikmaken van een verhuislift, opbouwlift en zelfs een takellift.
En wanneer u uw verhuizing in eigen beheer doet, maar een bepaalde zware en kostbaar product zoals een piano wilt verhuizen, kunt u gebruikmaken van ons materiaal. Wij verhuizen dit kostbare stuk op een veilige en verantwoorde manier.

Neem contact op met de verhuisspecialist van Friesland

Hebt u meer vragen of wilt u advies over uw verhuizing? Neem dat contact op via telefoonnummer: 0513-622194. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen om uw verhuizing door te spreken of hebt u behoefte aan meer informatie? Laat dan uw gegevens en telefoonnummer achter op onze contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA