Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizer Drachten

Een verhuizing, daar komt meer bij kijken dan u wellicht denkt. Als u gaat verhuizen is het belangrijk om dit goed en tijdig te regelen. Zodra u weet wat de verhuisdatum ongeveer zal zijn, is het verstandig om direct contact op te nemen met de verhuizer Drachten. Zo weet u zeker dat uw verhuizing tijdig in de planning wordt opgenomen. Dit voorkomt teleurstellingen. Wanneer u uw verhuizing laat uitvoeren door de experts van Wolthuizen Stilma weet u zeker dat uw spullen in goede handen zijn. U kunt tevens gebruik maken van aanvullende diensten zoals het demonteren en monteren van grote meubelstukken.

De verhuizer Drachten zorgt goed voor uw spullen

Of u nu binnen Drachten gaat verhuizen of naar elders vertrekt, de verhuizer Drachten zorgt ervoor dat uw verhuizing perfect wordt geregeld. Op de afgesproken dag en tijdstip rijden wij bij u voor om uw spullen snel en vakkundig in te laden. Van tevoren heeft u van ons al verhuisdozen ontvangen om alle losse spullen in te pakken. Deze dozen worden gestickerd zodat ze door onze mensen direct in het juiste vertrek kunnen worden geplaatst. Dat scheelt na de verhuizing een hoop gesleep. U kunt direct aan de slag met het uitpakken en het inruimen van kasten.

Een vakkundige verhuizing voor een scherpe prijs

Wilt u dat uw verhuizing goed wordt geregeld en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Dat kan via ons e-mailadres info@wolthuizen-stilma.nl. Wilt u liever telefonisch contact of heeft u nog vragen over uw verhuizing, belt u ons dan gerust op telefoonnummer 0513 – 622 194.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA