Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizer Heerenveen

Bent u op zoek naar een professionele verhuizer die u kan helpen bij uw verhuizing in Heerenveen en omstreken? Wolthuizen Stilma Top Movers is een Erkende Verhuizer met maar liefst 100 jaar verhuiservaring. Wolthuizen Stilma Top Movers bedient particulieren, instellingen en bedrijven in onder andere Heerenveen, Leeuwarden, Harlingen en Sneek. Maar ook als 

De verhuizer in Heerenveen voor een vlekkeloze verhuizing

Wolthuizen Stilma Top Movers werkt al jaren met het motto 'Afspraak is afspraak'. Een verhuizing moet goed worden georganiseerd voor een efficiënte uitvoering en duidelijke afspraken zijn dan ook zeer belangrijk. Alle afspraken die van te voren worden gemaakt worden opgenomen in het verhuisplan wat het gehele project de leidraad is voor onze verhuizers.

U bepaald zelf hoe het verhuisplan eruit komt te zien. Wellicht wilt u dat wij het hele project uit handen nemen of alleen bepaalde onderdelen. Zo kunt u ons inschakelen voor het werkelijke verhuizen, maar bijvoorbeeld ook alleen voor het inpakken en demonteren van meubels. Alles is mogelijk bij Wolthuizen Stilma Top Movers, wij zijn de verhuizer voor maatwerk.

Verhuizer in Heerenveen voor alle soorten verhuizingen

U kunt Wolthuizen Stilma Top Movers inschakelen als verhuizer voor binnenlandse verhuizingen, verhuizingen binnen Europa en verhuizingen wereldwijd. Ook verzorgen wij zakelijke verhuizingen en kunnen wij u helpen aan opslagmogelijkheden. Zo verzorgen wij zakelijke opslag voor bijvoorbeeld archieven, en verzorgen wij particuliere opslag. Bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk in het buitenland verblijft of wanneer u tussen twee woningen zit. 

Wilt u meer weten over onze diensten en bijbehorende tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA