Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizer Joure

Als u gaat verhuizen moet er veel geregeld worden. Het nieuwe huis moet misschien worden opgeknapt met een nieuw verfje op de kozijnen en de deuren, een nieuw behang op de muur en niet te vergeten de belangrijke vraag wat er op de vloeren moet komen. En dan moet natuurlijk ook de verhuizing zelf nog worden geregeld. Uw verhuizer Joure staat in dit geval voor u klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat al uw spullen tijdig op de nieuwe locatie aankomen.

De verhuizer Joure doet meer dan particuliere verhuizingen

Behalve het verhuizen van particulieren kunt u bij de verhuizer Joure ook terecht voor zakelijke verhuizingen. Dit vraagt vaak nog meer voorbereiding en discipline en daar zijn wij erg goed in. Dus gaat uw bedrijf, uw instelling of uw school verhuizen, neem dan zeker contact met ons op om een offerte te vragen voor het regelen van de verhuizing. Wolthuizen Stilma is vanzelfsprekend een erkende verhuizer, in het bezit van twee ISO certificaten. Dit betekent dat uw verhuizing bij ons in goede handen is en dat u ervan op aan kunt dat alles goed wordt geregeld. Wij zullen uw spullen met de grootst mogelijke zorg behandelen.

Vraag nu een offerte voor een goed geregelde verhuizing

Wilt u uw verhuizing perfect geregeld hebben? Vraag dan nu een offerte aan bij ons erkend verhuisbedrijf. Wij staan voor u klaar en regelen alles perfect voor u. U kunt ons bellen via telefoonnummer 0513 – 622 194. Wij zijn ook bereikbaar via de e-mail. U kunt uw vraag stellen of een offerte aanvragen via info@wolthuizen-stilma.nl. Wij reageren uiteraard zo snel mogelijk op uw bericht.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA