Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizers Leeuwarden

Een verhuizing is vaak een stressvolle periode waar u veel in een korte tijd moet regelen. Maak het uzelf gemakkelijk en laat de verhuizers Leeuwarden u helpen om uw verhuizing tot een succes te maken. Wij zijn een verhuisbedrijf dat al meer dan 100 jaar verhuizingen uitvoert in Friesland, Nederland en de rest van de wereld. Dus als u een ervaren en kundige verhuizer in Leeuwarden zoekt dan zijn wij van Wolthuizen Stilma Top Movers uw partner.

Verhuizers Leeuwarden; kundige verhuizers

Ons bedrijf neemt graag uw volledige verhuizing uit handen zodat u een zorg minder hebt tijdens deze intensieve periode. Wij beginnen met het bespreken van uw wensen en eisen waarna we overgaan tot het doen van een mooi aanbod. En of u op de 10de etage in een flat woont of dat u verhuist vanuit een rijtjeshuis, wij hebben de juiste materialen en de beste mensen om uw kostbare spullen te verhuizen. Om uw inboedel te verhuizen maakt Wolthuizen Stilma Top Movers gebruik van allerlei soorten materiaal zoals verschillende liften en takelmateriaal. En zelfs het monteren van uw nieuw gekochte Ikea meubelen kunt u aan ons overlaten. Zo kunt dankzij de verhuizers Leeuwarden snel aan uw dagelijkse bezigheden beginnen.

Afspraak maken?

Wilt u zo snel mogelijk verhuizen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken om uw verhuizing door te spreken. Dat kan op telefoonnummer: 0513-622194. Wilt u liever meteen een prijsberekening? Vul dan onze offertepagina in en wij sturen u zo snel mogelijk een reactie.
 

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA