Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizing door Wolthuizen Stilma in Friesland

Met een verhuizing is vaak veel fysiek werk gemoeid, zeker als u ervoor kiest om alles zelf te doen. Daarnaast belast het u mentaal met de (on)nodige stress. Een verhuizing uitgevoerd door Wolthuizen Stilma biedt u gelukkig een oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw spullen zorgeloos verhuist worden.

Wolthuizen Stilma ontzorgt uw verhuizing

Zorgen en ontzorgen op een professionele manier, dat is waar Wolthuizen Stilma onder andere voor staat. Onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen maakt uw verhuizing op voorhand al een succes. Het zou zo kunnen zijn dat er echter nog vragen zijn, dan staan wij u graag te woord via het telefoonnummer 0513-622194 of u kunt een mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl, wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

In Friesland verzorgen wij een verhuizing in o.a.:

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA