Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Wereldwijd

Wolthuizen Stilma Top Movers is uw partner in verhuizingen, binnen Nederland, binnen Europa en wereldwijd. Dus ook wanneer uw ambities tot buiten Nederland en Europa reiken, wij zijn u graag van dienst.

Zeewaardige en milieuvriendelijke verpakking voor veilig vervoer

Voor verhuizingen overzee wordt uw inboedel zeewaardig verpakt in een zeecontainer of in een op maat gemaakte exportkist. Deze kisten worden door ons zelf vervaardigd, geheel volgens de richtlijnen van het importerende land.

Met het oog op het milieu maken wij voor het verpakken van uw meubels zoveel mogelijk gebruik van gerecycled papier en karton. Zo zorgen wij ervoor dat uw spullen worden beschermd tegen beschadigingen en vochtwerking tijdens de reis over zee. Uiteraard voegen wij een duidelijke inboedellijst in het Engels toe aan de inboedel.

Ook als het om slechts enkele items gaat, zijn we u graag van dienst. Met de grootste zorg verpakken wij de waardevolle spullen en maken een exportkist op maat.

Vervoer tot de haven of uw nieuwe voordeur

Wolthuizen Stilma Top Movers regelt het transport zoals u wenst. Bijvoorbeeld tot aan de haven of tot uw nieuwe voordeur, ongeacht de plek van uw nieuwe bestemming. Desgewenst worden uw meubels weer uitgepakt en wordt het verpakkingsmateriaal keurig afgevoerd.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA