Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Woningontruiming Friesland

Een woningontruiming in Friesland is niet altijd de leukste klus, maar helaas soms wel nodig. Wanneer u de woningontruiming in Friesland niet zelf wilt regelen, om welke reden dan ook, dan kunt u een beroep doen op de dienstverlening van Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij kunnen u de complete zorg uit handen nemen als het gaat om een woningontruiming in Friesland. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Wij regelen alles tot in het detail voor u, precies zoals u het wilt.

Een snelle en professionele woningontruiming in Friesland

In diverse situaties moet er gekozen worden voor een complete woningontruiming in Friesland. Wij kunnen in dit geval voor u klaarstaan met een goede dienstverlening die perfect bij u past. Wij bespreken de woningontruiming in Friesland vooraf met u, zodat u precies weet wat u mag verwachten. Natuurlijk horen wij ook graag van u of u nog speciale wensen of eisen hebt met betrekking tot de woningontruiming in Friesland. Wij zetten ons altijd in om overal goed rekening mee te houden, zodat het geheel zo veel mogelijk naar wens verloopt.

Contact Wolthuizen Stilma voor Woningontruiming Friesland

Wilt u een woningontruiming in Friesland laten realiseren door een betrouwbaar verhuisbedrijf dat u altijd een hoogwaardige service kan garanderen? Dan laat u de woningontruiming in Friesland over aan Wolthuizen Stilma Top Movers. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij altijd naar wens te werk kunnen gaan. Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 0513 – 622 194 of mailen naar info@wolthuizen-stilma.nl.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA