Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Zakelijk

Wolthuizen Stilma Top Movers is niet alleen particulieren van dienst als verhuizer, ook bedrijven kloppen bij ons aan. Zakelijke verhuizingen zijn veelal groter van omvang en kunnen daarom een stuk complexer zijn dan particuliere verhuizingen. Hier weten wij als Erkend Verhuizer echter wel raad mee!

Op het gebied van zakelijke verhuizingen zijn wij in te schakelen voor:

Verhuizen met een duidelijk plan

Bij een zakelijke verhuizing gaat het niet alleen om het verplaatsen van de inventaris van de ene naar de andere locatie, we hebben ook te maken met medewerkers, patiënten of scholieren. Het is een flinke onderneming die valt of staat met een goede voorbereiding.

Voorafgaand aan de verhuizing bespreekt onze verhuisadviseur met u wat u van ons verwacht en wat er moet gebeuren. Vervolgens wordt er een verhuisplan opgesteld. Aan hand hiervan gaan onze medewerkers aan de slag. Zij zijn stuk voor stuk ervaren en professioneel, en voeren al jaren zakelijke verhuizingen in vertrouwen en naar tevredenheid uit.

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA