Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Zakelijke verhuizing Friesland

Een zakelijke verhuizing in Friesland in goede banen leiden kan een flinke klus zijn. Dit is zelfs voor ondernemers het geval. Er komt immers van alles bij een verhuizing kijken. Daarom is het altijd aan te raden om een expert op dit gebied in de arm te nemen. Een voorbeeld hiervan is Wolthuizen Stilma Top Movers. Zo kunt u er zeker van zijn dat de gehele verhuizing op een professionele manier wordt aangepakt en er zo min mogelijk zorgen zijn. Dit is een groot voordeel.

Een zakelijke verhuizing in Friesland organiseren

Wanneer het gaat om een zakelijke verhuizing in Friesland, dan kunt u de zaken rondom de verhuizing het best door ons laten verzorgen. Zo kunt u zorgen dat uw bedrijf zo goed als mogelijk door de overgang van het ene pand naar het andere komt. Het is immers belangrijk om zo min mogelijk gesloten te zijn en uw klanten zo goed als mogelijk te kunnen blijven bedienen. Dit maakt de hulp van een gespecialiseerd bedrijf zoals wij ook zeer aantrekkelijk. Dit kan hier namelijk een belangrijke factor in zijn.

Direct een offerte ontvangen

Wanneer u een zakelijk verhuizing in Friesland op het programma hebt staan, dan is het slim om zo spoedig mogelijk met een professional de zaken te regelen. U kunt dan ook direct contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen. Daarvoor bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om een e-mail te sturen. Het mailadres is info@wolthuizen-stilma.nl. Ook kan een contactformulier ingevuld worden om teruggebeld te worden als ondernemer. U kunt natuurlijk ook zelf even bellen. Bel dan naar 0513-622194.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA