Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Zelf uw inboedel opslaan

Wanneer u graag zelf uw inboedel bij ons wilt brengen voor opslag, neem dan even contact met ons op om een datum daarvoor af te spreken. Zo eenvoudig is het. Wij plaatsen het aantal benodigde units met de heftruck achter uw kar of bus en u kunt zelf alles in opslag plaatsen, dus geen gesleep vanuit de auto naar de unit, de unit komt bij u. Wij verschaffen ruim voldoende pakdekens om een en ander te beschermen of te fixeren.

Prijzen  (incl. 21 % BTW )

  • Inslagkosten: € 12,50 per unit
  • Uitslagkosten: € 12,50 per unit
  • Opslag/maand: € 40,00 per unit

Verzekering

Tijdens de opslag van uw goederen dient u zelf zorg te dragen voor de verzekering. Dit kan eenvoudig door de verzekeraar een adreswijziging te sturen met Wetterwille 9 in Heerenveen als nieuw adres.

Onze aansprakelijkheidsverzekering geeft alleen dekking in het geval wij schuldig zijn aan de onverhoopte calamiteit. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden Bewaarneming Verhuisgoederen 2006 (AVBV 2006) welke wij u kosteloos kunnen verstrekken. Op verzoek kunnen wij de primaire verzekering verzorgen voor € 0,50 per € 1.000,00 te verzekeren waarde per maand, met een minimum van € 5,00.

Maatvoering

De inwendige maten van de units zijn 180 cm breed, 235 cm lang en 220 cm hoog.

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA