Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Professionele aanpak van een zorgverhuizing in Friesland 

Een zorgverhuizing in Friesland is een ander type verhuizing, dan het verhuizen van de inboedel van uw woning. Bij een zorgverhuizing komen doorgaans tal van extra aspecten kijken, waar vooraf voldoende aandacht aan moet worden besteed. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat patiënten zo min mogelijk hinder mogen ondervinden van de verhuizing. Op het moment dat zij naar een nieuwe plek worden overgebracht, moet alles in orde zijn gemaakt om de patiënt direct alle benodigde hulp te kunnen bieden. Tegelijkertijd is het ook voor medewerkers van zorginstellingen vervelend, als zij niet bij hun spullen kunnen. Wolthuizen Stilma helpt u graag bij een zorgverhuizing in Friesland. 

Zorgverhuizing in Friesland begint bij een inventarisatie 

Voordat we aan een zorgverhuizing in Friesland beginnen, zullen we een uitgebreide inventarisatie maken. Enerzijds van uw voorkeuren en die van uw personeel, anderzijds van de inboedel die verhuisd moet worden. Op basis van deze inventarisatie stellen we een uitgebreid verhuisplan op, om de zorgverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen een snelle en gestroomlijnde uitvoering van de verhuizing staat hierbij voorop. Ook zorgen we dat de kans op iedere vorm van schade aan uw inboedel minimaal is. 

Aan de slag met een zorgverhuizing in Friesland 

Bent u tevreden met het door ons voorgestelde verhuisplan? In dat geval gaan we voor u aan de slag! Bij de verhuizing worden professionele verhuizers ingezet, met een ruime ervaring in het vak. Zo bent u verzekerd van een vakkundige uitvoering van de zorgverhuizing naar uw nieuwe pand. Meer weten over dit type verhuizing? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA