Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Goederenontvangst

Vertegenwoordigers zijn veelal onderweg en hebben daarom vaak geen tijd of mogelijkheid om handelswaar thuis te ontvangen. In dit soort situaties biedt de goederenontvangst van Wolthuizen Stilma Top Movers de uitkomst!

Goederenontvangst ideaal voor vertegenwoordigers

Hoe onze goederenontvangst werkt? De af te leveren goederen worden bij ons aangemeld en in ontvangst genomen, waarna er een mailtje of telefoontje naar de betreffende vertegenwoordiger gaat met de mededeling dat zijn/haar handelswaar is afgeleverd. De vertegenwoordiger kan vervolgens op de tijd die hem/haar het beste uitkomt de goederen afhalen. Tot die tijd worden de goederen veilig opgeslagen in onze opslaghal in Heerenveen.

Wilt u ook gebruik maken van onze goederenopslag? Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers!

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA