Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Nederland

Of u nu gaat verhuizen binnen bijvoorbeeld Sneek, binnen de provincie Friesland of binnen Nederland, met Wolthuizen Stilma Top Movers kiest u voor een Erkende Verhuizer met de nodige ervaring.

Duidelijke afspraken voor een vlekkeloze verhuizing

Ons motto is al jaren 'Afspraak is afspraak'. Een verhuizing valt of staat met communicatie en daarom zijn duidelijke afspraken van groot belang. Tijdens het bezoek van één van onze verhuisadviseurs kunt u dan ook aangeven wat u van ons verwacht. Samen met deze adviseur stelt u de verhuizing samen. Wij voeren deze vervolgens uit zoals afgesproken. Eén zorg minder in de vaak hectische tijd die aan de verhuizing voorafgaat.

Verhuizen zoals u het wilt

Verhuizen binnen Nederland met Wolthuizen Stilma Top Movers kan op verschillende manieren. Wij kunnen de complete verhuizing uit handen nemen, van het inpakken tot het monteren van de meubels in uw nieuwe woning. Wilt u dat we alleen uw meubels en dozen vervoeren? Geen probleem. U kunt er zelfs voor kiezen om alleen zware elementen te laten verplaatsen door ons en de rest zelf te doen. Alleen gebruik maken van onze verhuismaterialen? Ook dat is mogelijk.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA