Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Kantoormeubelen

Montage is bijna net zo belangrijk als het werkelijke verhuizen. Helemaal wanneer het gaat om een bedrijfsverhuizing, is het van groot belang dat uw pand zo snel mogelijk klaar is voor gebruik. U wilt natuurlijk dat het werk snel kan worden opgepakt om zo min mogelijk verlies te lijden.

Ervaring met verschillende kantoormeubel merken

Door onze jarenlange ervaring in de verhuisbranche hebben wij vrijwel alle merken kantoormeubelen wel eens of zelfs meerdere malen gemonteerd en gedemonteerd.

Zo hebben wij jarenlang nieuw geleverde meubelen gemonteerd voor Ahrend Inrichten BV en Aspa. Ook zijn we zeer bekend met merken als Gispen, Lensvelt, Brink, Ikea, Emmein, Håg en Palmberg. Wij kunnen u van dienst zijn met zowel de montage als reparatie van kantoormeubelen.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA