Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Erkend verhuisbedrijf Friesland

Uw verhuizing wilt u natuurlijk vlot en goed geregeld hebben. Wanneer u gaat verhuizen komt daar veel bij kijken en het vraagt om een goede planning. Erkend verhuisbedrijf Friesland is bij uitstek geschikt om uw verhuizing in goede banen te leiden. Wij hebben jarenlang ervaring met het verhuizen van inboedels van zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren ruim van tevoren verhuisdozen zodat u voldoende tijd heeft om alles in te pakken. Maar als u dat wilt kunnen wij u dit ook uit handen nemen. Wij kunnen een complete verhuizing voor u regelen waar u nauwelijks omkijken naar heeft. U kunt in uw nieuwe huis of in uw nieuwe bedrijfspand direct aan de slag met de inrichting en het opruimen van uw spullen.

Erkend verhuisbedrijf Friesland regelt uw verhuizing snel en goed

Uw verhuizing is bij ons in goede handen, wij weten wat uw spullen voor u betekenen en verhuizen uw inboedel dan ook met de grootst mogelijke zorg. Of dit nu vier straten verder is of naar de andere kant van Nederland, u kunt er op vertrouwen dat de verhuizing vlot en probleemloos verloopt.  Wanneer u dat wilt kunnen wij ook meubels voor u demonteren en op de nieuwe locatie weer opbouwen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verhuizen van bijzondere goederen zoals een piano of vleugel. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw instrument zonder schade op de nieuwe locatie komt.

Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte voor uw verhuizing

Wilt u een vlotte en probleemloze verhuizing dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles op rolletjes loopt. U kunt via de website direct een offerte aanvragen of stuur een bericht naar info@wolthuizen-stilma.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Wilt u liever direct telefonisch contact, bel ons dan op telefoonnummer 0513 – 622 194.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA