Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Inboedelopslag Joure

Gaat u verhuizen, maar moet er eerst nog het één en ander gebeuren in de nieuwe woning? Inboedelopslag in Joure en omgeving is dan een goede manier om te zorgen dat er niets in de weg staat. U kunt hier al uw spullen kwijt zolang dit nodig is. Wolthuizen Stilma kan u helpen te zorgen dat de spullen op de juiste wijze worden weggehaald, opgeslagen en weer worden teruggeplaatst wanneer de situatie hierom vraagt. Dit is natuurlijk een flink voordeel te noemen.

Mogelijkheden op het gebied van inboedelopslag in Joure

De mogelijkheden op het gebied van inboedelopslag in Joure en omgeving zijn zeer groot. Het is immers lang niet altijd zo dat het alleen geschikt is voor mensen die gaan verhuizen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom een inboedel tijdelijk opgeslagen zou moeten worden. Het is dan wel een fijne wetenschap dat hier een betrouwbare partner voor te vinden is. De spullen moeten immers veilig staan. Op een manier zodat zij niet gestolen kunnen worden, maar bijvoorbeeld ook niet beschadigd kunnen raken.

Contact met ons opnemen

Om te verzorgen dat de inboedelopslag in Joure op een goede manier verloopt, kunt u contact met ons opnemen. U wilt immers natuurlijk wel weten wat er met uw spullen gebeurt en hoe dit wordt verzorgd. Daarom kunt u ons mailen om vragen te stellen. Dat kan naar info@wolthuizen-stilma.nl. Ook kunt u gewoon bellen. Daarvoor is het nummer 0513-622194 beschikbaar. Mocht u direct een offerte willen, dan kunt u deze ook direct via het offerteformulier aanvragen. Dit zorgt voor snelle afwikkeling.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA