Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Inboedelopslag

Verhuist u naar een kleinere ruimte, is uw nieuwe woning nog niet klaar of verblijft u tijdelijk in het buitenland? Bij een gebrek aan ruimte in Friesland, biedt Wolthuizen Stilma Top Movers de oplossing. Wij kunnen uw inboedel veilig opslaan in een speciale loods. Ook kunnen we meubels opslaan die na brand- of blusschade zijn schoongemaakt en wachten op terugbezorging naar een nieuwe woning.

Veilige inboedelopslag in Friesland

Onze opslaghal in Heerenveen heeft vloerverwarming en is optimaal beveiligd door middel van inbraak- en brandalarminstallatie. Tevens vindt er buiten kantooruren voortdurend controle plaats door een beveiligingsbedrijf. In onze opslaghal staat uw inboedel droog, schoon en veilig.

Voor inboedelopslag maken we gebruik van houten units van 10 kuub. U kunt uw inboedel zelf brengen tijdens onze openingstijden en in onze units plaatsen. Uiteraard kunnen we de unit ook met onze vrachtwagen voor uw deur rijden en hier inladen. De units worden vervolgens in de opslaghal geplaatst en worden met een uniek nummer geregistreerd.

Laat uw inboedel opslaan door Wolthuizen Stilma Top Movers

Wilt u meer informatie over inboedelopslag of wilt u graag een offerte ontvangen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via telefoon of email.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA