Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Kantoorverhuizing Drachten

Een kantoorverhuizing in Drachten moet goed geregeld worden. Als bedrijf kunt u het gewoonweg niet lijden om lang out of business te zijn door een verhuizing. Wanneer u zeker wilt zijn dat uw kantoorverhuizing in Drachten goed geregeld is, dan kunt u hiervoor een professional inschakelen die een ruime ervaring heeft met het organiseren en realiseren van bedrijfsverhuizingen. In dit geval kunt u uw kantoorverhuizing in Drachten laten verzorgen door Wolthuizen Stilma Top Movers.

Uw kantoorverhuizing in Drachten goed verzorgd

Wij hebben een ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van de meest uiteenlopende verhuizingen. Ook uw kantoorverhuizing in Drachten kunnen wij naar wens voor u uitvoeren. Wij kunnen deze verhuizing tot in het detail voor u plannen, zodat u zeker weet dat er geen kostbare tijd verloren gaat. De kantoorverhuizing in Drachten wordt uitgevoerd door onze meest ervaren verhuizers, welke met respect voor u en uw eigendommen aan de slag gaan. U bent altijd welkom bij onze verhuisservice, gevestigd aan de Wetterwille 9 in Heerenveen.

Neem contact met ons op

Wij zorgen er graag voor dat uw kantoorverhuizing in Drachten op rolletjes verloopt. U zult geen tijd verliezen en kunt op korte termijn uw werkzaamheden hervatten op de nieuwe locatie. Vanzelfsprekend stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt eens contact met ons opnemen. Hiervoor belt u naar 0513 – 622 194 of mailt naar info@wolthuizen-stilma.nl. Uiteraard kunt u ons ook contacteren wanneer u zich wilt laten adviseren op basis van uw specifieke situatie of wanneer u meer informatie wilt over het laten verzorgen van uw kantoorverhuizing in Drachten.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA