Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisdienst Friesland

Heeft u behoefte aan een goede verhuisdienst in Friesland, bijvoorbeeld om uw bedrijfsverhuizing volledig te verzorgen of om de zorgen om uw particuliere verhuizing uit handen te nemen? Dan is Wolthuizen Stilma Top Movers de verhuisdienst in Friesland die u nodig heeft. Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen in de provincie en kunnen ook u naar wens van dienst zijn wanneer u interesse heeft in de dienstverlening van een verhuisdienst in Friesland.

Uw vakkundige verhuisdienst in Friesland

Wolthuizen Stilma Top Movers is een ervaren en professionele verhuisdienst in Friesland. Wij bieden onze klanten een maatwerk service, waardoor wij iedere verhuizing volledig naar wens van de klant kunnen laten verlopen. De kwaliteit van onze verhuisdienst in Friesland ligt hoog en de service is vriendelijk. Binnen onze verhuisdienst in Friesland werken uitsluitend vakkundige verhuizers die met respect met u en uw eigendommen omgaan. Wanneer er opslag nodig is tijdens uw verhuizing, dan kan er gebruik gemaakt worden van de opslag van onze verhuisdienst in Friesland. Deze is te vinden aan de Wetterwille 9 in Heerenveen.

Neem contact op met onze verhuisdienst in Friesland

Wilt u meer weten over de kwaliteiten en mogelijkheden van onze verhuisdienst in Friesland? Of bent u juist benieuwd naar de tarieven van onze verhuisdienst in Friesland? U kunt altijd eens contact met ons opnemen. Bel naar 0513 – 622 194 of mail naar info@wolthuizen-stilma.nl. Wij informeren en adviseren u op vrijblijvende basis en kunnen uiteraard ook altijd een offerte voor u opstellen. U bent altijd welkom.

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA