Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisdienst Lemmer

Heeft u een goede verhuisdienst in Lemmer of regio nodig en bent u nog op zoek naar de juiste partner? Dan is het zeker de moeite waard om eens nader kennis te maken met de mogelijkheden van Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij hebben een ruim dienstenpakket waar onze klanten gebruik van kunnen maken. Zo bieden wij niet alleen de meest uiteenlopende services voor verhuizingen zelf, direct van A naar B, maar wij kunnen ook opslag aanbieden aan klanten die gebruik maken van onze verhuisdienst in Lemmer.

De opslag van onze verhuisdienst in Lemmer

Wanneer u kiest voor onze verhuisdienst in Lemmer, dan bent u ervan verzekerd dat uw verhuizing tot in de puntjes wordt geregeld en verzorgd. Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van zowel particuliere verhuizingen als grootschalige bedrijfsverhuizingen. Indien nodig kunt u gebruik maken van de opslagruimte van onze verhuisdienst in Lemmer. Deze opslagruimte bevindt zich aan de Wetterwille 9 in Heerenveen. U kunt hier alles veilig en onder de juiste omstandigheden opslaan wanneer dit, om welke reden ook, nodig is. Opslag bij onze verhuisdienst in Lemmer is mogelijk voor zowel korte als langere duur.

Neem contact met ons op

U bent bij ons van harte welkom wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden van onze verhuisdienst in Lemmer en regio. Wij staan uiteraard voor u klaar wanneer u meer wilt weten. U kunt voor meer informatie en advies altijd bellen naar 0513 – 622 194 of een mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl voor meer informatie en advies. Indien gewenst stellen wij natuurlijk graag een vrijblijvende offerte voor u op.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA