Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuiswagen met verhuislift Friesland

Verhuizen met behulp van een verhuiswagen met verhuislift in Friesland kan een goed methode zijn om zware spullen op een gemakkelijke manier van de hogere verdiepingen af te halen. Er kan dan al snel aan een flat worden gedacht. Het kan echter ook zo zijn dat het handig is om spullen van de hogere verdiepingen van een woning op deze manier op de begane grond te krijgen. Het is in ieder geval handig om Wolthuizen Stilma Topmovers dit te laten verzorgen wanneer dit nodig is.

Het gebruik van een verhuiswagen met verhuislift in Friesland

Wanneer gekozen wordt voor het gebruik van een verhuiswagen met verhuislift in Friesland, dan is het vaak slim om dit ook door gekwalificeerd personeel te laten verzorgen. Op die manier kan immers worden gezorgd dat de werkzaamheden ook op de juiste wijze worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het dragen en plaatsen van de spullen die het betreft. Hoe beter dit wordt verzorgd, hoe ontspannener een verhuizing kan worden uitgevoerd. Omdat er veel stress bij komt kijken klinkt dit natuurlijk erg aantrekkelijk.

Contact opnemen

Het opnemen van contact om naar de mogelijkheden van Wolthuizen Stilma Topmovers te vragen kan per e-mail of per telefoon worden gedaan. Wie het liefst de vragen stelt in een e-mailbericht doet dat door te mailen naar info@wolthuizen-stilma.nl. Wie direct de vragen aan een medewerker wil stellen kan bellen met 0513-622194. Op die manier kan gemakkelijk worden besproken wat de mogelijkheden zijn en hoe dit wordt aangepakt. Dit geeft veel inzicht en vertrouwen over de verhuizing.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA