Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizer Sneek

Heeft u een verhuizer in Sneek nodig? Dan wilt u natuurlijk zeker zijn dat u kunt rekenen op de uitstekende services van deze verhuizer in Sneek. U wilt dat uw verhuizing goed geregeld wordt, dat u de zorgen uit handen worden genomen op professionele wijze en dat u een nette prijs betaalt. Dit zijn garanties die u zeker krijgt wanneer u kiest voor de professionele verhuizer in Sneek van Wolthuizen Stilma Top Movers. U mag van ons de beste service van hoge kwaliteit verwachten.

Een hoogwaardige service van de verhuizer in Sneek

Wij bieden u een verhuizer in Sneek die u gegarandeerd een hoogwaardige service biedt. Wij werken dan ook uitsluitend met ervaren professionals die met groot respect voor uw eigendommen aan de slag gaan om de verhuizing voor u te verzorgen. De verhuizer in Sneek zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken, maar dat u met een gerust hart kunt uitzien naar een verhuizing die op rolletjes verloopt. Dat is wel zo prettig, want bij een verhuizing komt toch al heel wat stress kijken. Als u kiest voor onze verhuizer in Sneek, dan kunt u zich bezig houden met andere zaken terwijl de verhuizer zorgt voor een goed verloop.

Contact Wolthuizen Stilma, de verhuizer voor Sneek en omstreken

Als u een verhuizer in Sneek nodig heeft, dan staan wij graag voor u klaar. Wij bieden u een hoogwaardige verhuisservice die u in alle situaties de juiste dienstverlening kan bieden. Wilt u precies weten wat onze verhuizer in Sneek voor u kan betekenen? Bel dan naar 0513 – 622 194 of stuur een mail naar info@wolthuizen-stilma.nl.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA