Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bedrijfsverhuizing Leeuwarden

Het plannen van een bedrijfsverhuizing in Leeuwarden is een lastige taak. Een onderneming heeft in de meeste gevallen een behoorlijke inboedel om te verhuizen. Daarnaast kan er een machinepark aanwezig zijn en moet er ook goed gezorgd worden voor de archieven. Het is dan ook bijzonder belangrijk dat de bedrijfsverhuizing in Leeuwarden vooraf goed georganiseerd en gepland wordt, zodat er tijdens de bedrijfsverhuizing in Leeuwarden eigenlijk niks mis kan gaan. U hoeft dit allemaal niet zelf te doen. U kunt er ook een professional voor inschakelen.

De professional voor het realiseren van uw bedrijfsverhuizing in Leeuwarden

Als u een professionele onderneming wilt inschakelen voor het verzorgen van uw bedrijfsverhuizing in Leeuwarden, dan kunt u uitstekend terecht bij Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van bedrijfsverhuizingen in de regio en nemen dan ook graag de zorg uit handen wanneer het om uw bedrijfsverhuizing in Leeuwarden gaat. Wij vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op het goede verloop van de bedrijfsverhuizing in Leeuwarden, en hier dragen wij graag aan bij.

Contact bedrijfsverhuizer Wolthuizen-Stilma

Wilt u de bedrijfsverhuizing in Leeuwarden aan ons uitbesteden en bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 0513 – 622 194 of te mailen naar info@wolthuizen-stilma.nl. Uiteraard kunt u de bovenstaande contactgegevens ook gebruiken wanneer u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen tijdens uw bedrijfsverhuizing in Leeuwarden. Wij zijn er om u te adviseren en te informeren, zodat de bedrijfsverhuizing in Leeuwarden perfect verloopt. U vindt ons aan de Wetterwille 9 in Heerenveen.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA