Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizer Leeuwarden

Bij een verhuizing heeft u veel aan uw hoofd. Er is van alles te regelen en uit te voeren. Dan is het fijn als u een verhuisbedrijf heeft dat met u meedenkt. Bij Wolthuizen Stilma Top Movers hebben we meer dan honderd jaar ervaring met verhuizen. Daardoor weten we wat belangrijk is bij een verhuizing en hoe we u het beste kunnen helpen. Daarvoor hebben we modern materiaal en goed getraind personeel, want onze lange traditie koppelen we aan hedendaagse methoden. Het maakt niet uit of u binnen uw provincie verhuist, of naar de andere kant van de wereld.

Persoonlijke aanpak

Zoveel mensen, zoveel verhuiswensen. De een wil zoveel mogelijk uit handen geven, van het inpakken tot het monteren van de meubels in het nieuwe huis. De ander doet alles zelf maar wil alleen de piano laten vervoeren door mensen met kennis van zaken en geschikte apparatuur. Bij ons kan het allemaal. Moeten uw zware goederen over een trap omhoog, of juist door het raam? Wij hebben voor elke situatie een geschikte lift. En is uw nieuwe woning nog niet klaar terwijl u de oude al moet verlaten? Dan kunt u uw inboedel tijdelijk in onze veilige opslaghal kwijt. Bespreek uw wensen met ons en wij leggen u de mogelijkheden voor.

Vraag onze offerte aan

Wilt u aan ons uw vragen stellen, een afspraak maken of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met ons via het formulier op de Contactpagina van deze website, stuur een e-mail naar info@wolthuizen-stilma.nl of bel 0513-622194. Wolthuizen Stilma, de veelzijdige verhuizer van Leeuwarden.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA