Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Wolthuizen Stilma Top Movers, uw verhuizer in Friesland en de rest van de wereld!

Verhuizen is een vak apart. Juist daarom is het van belang dat u een verhuizer kiest met de nodige ervaring. Wolthuizen Stilma Verhuizingen B.V. is uw partner in dezen!

Wolthuizen Stilma Top Movers heeft meer dan 100 jaar ervaring in het verhuisvak. Naast verhuizen kunt u ons inschakelen voor inboedelopslag en/of montage. Wij bedienen veelal particulieren en bedrijven in de regio Friesland, maar ook ver daarbuiten. Zo verzorgen wij verhuizingen binnen en buiten Nederland.

Door te werken met opgeleid personeel, modern materiaal en een persoonlijke aanpak, zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een succesvol allround verhuisbedrijf.

Wij begrijpen dat verhuizen voor velen een stressvolle onderneming is. Wij nemen daarom graag uw zorgen uit handen! Vraag na het lezen van de nodige informatie op onze website geheel vrijblijvend een offerte aan voor een zorgeloze verhuizing.

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA