Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Opslag door Wolthuizen Stilma in Friesland

De opslag van goederen is vaak gemoeid met de beschikbare ruimte. Soms is de ruimte die er beschikbaar is onvoldoende of u heeft helemaal geen ruimte vrij, daarvoor bieden wij u een oplossing. Wolthuizen Stilma biedt in dit geval ruimte voor de opslag van goederen in Friesland.

Uw opslag, onze zorg

Bij het opslaan van goederen speelt vertrouwen een grote rol. In onze beveiligde loods in Heerenveen staan uw spullen meer dan veilig. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw opgeslagen goederen. Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag via het telefoonnummer 0513-622194 of u kunt mailen naar info@wolthuizen-stilma.nl.

In Friesland verzorgen wij uw opslag in o.a.:

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA