Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizer Wolthuizen Stilma in Friesland

Integer en professioneel zijn eigenschappen die u zeker van een verhuizer mag verwachten. U wilt uw spullen graag van A naar B verhuizen, maar u wilt er wel zeker van zijn dat uw spullen in goede handen zijn. De verhuizers van Wolthuizen Stilma zijn door hun jarenlange ervaring gewend om uw spullen op een verantwoorde manier te verhuizen door heel Friesland.

Onze verhuizer, onze zorg

Zorgen en ontzorgen dat is een kwaliteit van onze verhuizers. U heeft immers al genoeg te doen tijdens een verhuizing. Wij nemen uw verhuizing graag op onze schouders. Voor eventuele vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0513-622194, of u kunt mailen naar info@wolthuizen-stilma.nl. U krijgt zo snel mogelijk een bericht terug.

Verhuizer Wolthuizen Stilma verzorgt uw verhuizing in o.a.:

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA